Baaij Fresh wit 300

De lekkerste kip

Met kip van Wellfoort farms op uw bord wordt ’t watertanden. Of u nu geniet van een hartig tussendoortje, een barbecue met vrienden of een uitgebreid diner, met de Wellfoort kip proeft u de lekkerste kip. U ziet het mooie vlees, licht van kleur, fijn van structuur. U proeft de echte kip, En u weet dat het gezond en verantwoord is wat u proeft. Ontdek het verhaal achter deze kip!

Leefomstandigheden

De kippen van Wellfoort krijgen voldoende ruimte in de stal. De pluimveehouders gaan zorgvuldig om met de medische verzorging van de dieren. Precies zoals we dat allemaal graag zien: goede leefomstandigheden en geen antibiotica. En, heel belangrijk, de dieren krijgen het optimale voer (met veel natuurlijke ingrediënten, zoals granen) en schoon water. Daardoor maken de kippen een gezonde en natuurlijke groei door.

Gezond

Een gezonde kip met veel vlees is nog niet zomaar een Wellfoort kip. Eerst vindt de verwerking van de kippen plaats in de slachterij. En ook daar krijgen deze kippen een speciale behandeling. Door de uitgekiende wijze van pluimveeverwerking, gaan diervriendelijkheid en maximale kwaliteit hand in hand. Gedurende het gehele verwerkingsproces wordt de kip bijvoorbeeld droog gekoeld. Dat is goed voor de hygiëne, de houdbaarheid van het vlees én de smaak.

Bereiding

Na de zorgvuldige verwerking is de kip klaar voor uw keuken. Nu is het aan u om de kwaliteit van Wellfoort te behouden en een delicatesse te serveren. Daarbij geldt één belangrijke stelregel. U kunt de kip het beste langzaam en bij een relatief lage temperatuur garen. Het vlees behoudt dan het vocht (en daarmee alle smaakeigenschappen) en blijft lekker zacht van structuur.

Beter voor dier, mens en milieu

Bij dit concept zijn alle ketenpartners nauw betrokken, van broederij, mesterij tot detaillist om zo Bewust Beter kippenvlees op tafel te krijgen. Dat niet alleen goed van smaak en minder mileubelastend maar ook betaalbaar is. Bij een bewustere keuze mag de prijs geen belemmering vormen.

image002

Aanbieding week 3

Week 03 2022 web

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
17 January
08:00 - 18:30
dinsdag
18 January
08:00 - 18:30
woensdag
19 January
08:00 - 18:30
donderdag
20 January
08:00 - 18:30
vrijdag
21 January
08:00 - 18:30
zaterdag
22 January
08:00 - 18:00
zondag
23 January
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl