Baaij Fresh wit 300

Baaij-Meat, vlees met een verhaal

Aerlande rundvlees

Rundveeboerderij familie Roos

Ons rundvlees komt uit het Groene Hart van Nederland. Het Groene Hart staat bekend om zijn groene, sappige en voedzame weilanden rondom Aarlanderveen en Ter Aar. De rundveeboerderij van de familie Roos is al generaties bezig het Hollandse vleesras op een duurzame en diervriendelijke manier te kweken, waarbij het welzijn van de runderen hoog in het vaandel staat.

De beste vleesveehouders van Nederland

Door al die ervaring behoort de familie Roos één van de beste vlees-veehouders van Nederland. Dit wordt bewezen door de vele prijzen die al gewonnen zijn op de tentoonstellingen die al jaar en dag in Nederland worden gehouden.

Groene Hart-polders

De familie Roos en Baaij-Fresh werken samen met de familie van der Pijl die ook al generaties lang rundvlees bewerkt en het hele proces van het slachten, uitbenen en transporteren tot in detail beheerst. Met z'n allen zorgen wij ervoor dat u een eerlijk, smaakvol stukje rundvlees op uw bord krijgt.

De betere ambachtelijke slagers en de top horeca

Dit excellente vlees wordt alleen verkocht door de betere ambachtelijke slagers en de top horeca. Elk Aerlande rund heeft een uniek paspoort, waarin alles wordt bijgehouden wat voeding en eventuele medicatie betreft. Wilt u meer weten over dit vlees, vraag het in de winkel aan onze slager Dennis, hij kan u er alles over vertellen..

Porc au Grain varken

Mag het iets lekkerder zijn?

Van Baaij-Meat uit Lisse mag u altijd iets meer verwachten. Daarom hebben wij varkensvlees op de kaart staan van het Porc au Grain varken, bekend om zijn uitstekende vleeseigenschappen. De graanvarkens groeien op bij traditionele boeren in Frankrijk. Deze boeren dienen zich te houden aan de reglementen van het Cahier des Charges en het Label Rouge-keurmerk.

De herkomst van het uitzonderlijke graanvarken

In het Zuid-Westen van Frankrijk in de Aquitaine leven de Porc au Grain-varkens. Deze regio is vermaard om zijn gerenommeerde wijnen, de Grand Cru's en zijn gastronomische specialiteiten met o.a. truffels en patés. Bij een bezoek aan de Aquitaine lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan en de natuur ongestoord zijn gang heeft kunnen gaan. Traditie en ambacht zijn de sleutelwoorden als het op voeding uit deze streek aankomt.

Het graanvarken biedt keiharde garanties

Om zeker te weten dat u vlees heeft dat van een graanvarken afkomstig is, moet u letten op het Label Rouge. Dit rode label, samen met het keurmerk van de 'GIE Porcin d'Aquitaine', geven u de garantie dat het een graanvarken betreft. Elk varken wat in aanmerking komt voor dit exclusieve label, krijgt bij de geboorte een eigen identiteitsbewijs met een bijbehorend nummer van de strenge keuringsinstantie. De controles op het naleven van de reglementen vinden met grote regelmaat, maar onaangekondigd plaats. Overtreding van de regels leidt onmiddellijk tot (levenslange) uitsluiting van de fokker door deze keuringsdienst. Een straffe maatregel, maar noodzakelijk als de kwaliteit streng bewaakt dient te worden.

Gildehoen, 100% antibioticavrije Hollandse Kip

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. Met de Gildehoen koopt u een puur Hollands pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd. 

Leefomstandigheden

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot.

Gezond

De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren. Antibiotica wordt nooit preventief toegediend, maar alleen ingezet als het welzijn van de hoenders in het geding komt, de inzet van antibiotica is dan ook minimaal. De pluimveehouders streven naar volledig antibiotica-vrije dieren. Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede.

Voer

De kippen worden vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars. Samengevat: Gildehoen = duurzaam, lekker, gezond en een heel levenlang antibioticavrij.  

Beter voor dier, mens en milieu

Bij dit concept zijn alle ketenpartners nauw betrokken, van broederij, mesterij tot detaillist om zo Bewust Beter kippenvlees op tafel te krijgen. Dat niet alleen goed van smaak en minder mileubelastend maar ook betaalbaar is. Bij een bewustere keuze mag de prijs geen belemmering vormen.

Gildehoen lisse

Aanbieding week 43

Week 43 2021 web

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
25 October
08:00 - 18:30
dinsdag
26 October
08:00 - 18:30
woensdag
27 October
08:00 - 18:30
donderdag
28 October
08:00 - 18:30
vrijdag
29 October
08:00 - 18:30
zaterdag
30 October
08:00 - 18:00
zondag
31 October
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl