Baaij Fresh wit 300

Maaltijden uit eigen keuken

Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten, spaghetti, bami en nasi en de lekkere pasta’s. Daarnaast omvat ons aanbod ook componenten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. Kwaliteit verzekerd, want wij werken met vlees en vis uit onze eigen winkel. Verser kan niet!

Ons steeds vernieuwende assortiment

Veelal zijn onze maaltijden aangepast aan het seizoen. Dat is in de winter vaak een lekkere Hollandse pot of soep, maar ook een goede pasta kan in de winter zeer goed smaken. In de zomer werken we veel met lichtere maaltijden. Vraag eens aan één van onze medewerkers wat er allemaal kan, u zult versteld staan van het aanbod

Gegrilde kipkarbonade

Wij hebben een compleet assortiment kipproducten. Dagvers en lekker mals. Om uw maaltijd compleet te maken grillen wij dagelijks heerlijke kipkarbonade en kippeling. Dat is makkelijk, vers en lekker.

Paella

Als visspecialist kan een lekkere paella natuurlijk niet ontbreken. Dagelijks koken onze chef koks paella voor u. Een heerlijke complete maaltijd met veel variatie aan vis, garnalen en dagverse ingrediënten.

BaaijMie

Een gerecht waar wij uiterst trots op zijn is BaaijMie, een leuke variatie op (koopmij) en dat willen wij u dan ook ten zeerste aanraden. Heerlijke bami met onze dagelijks vers gebakken kibbeling en lekkere kruiden. Dat BaaijMie in onze top 5 van maaltijden staat zult u begrijpen als u de BaaijMie heeft gegeten. Eet smakelijk!

Klantenreview

Beste heer Baaij,

“Als je de nieuwe zaak binnenkomt wordt je verrast. Je  wordt overweldigd door zo’n groot aantal vis- en vleesproducten en zo’n grote keuze aan maaltijden. Dit alles is heel overzichtelijk opgesteld. De kwaliteit van alle producten is uitstekend en zelfs top. Ook de vakbekwaamheid, klantvriendelijkheid en service zijn geweldig.

Alles wordt er dus aan gedaan om het je als klant naar de zin te maken. Als je daar een keer bent geweest kom je beslist terug. Voor fijnproevers is dit dé zaak. Al tientallen jaren ben ik een heel tevreden klant van dit familiebedrijf.”

Met vriendelijke groeten van

Paul van Aalzum.

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
24 February
08:00 - 18:30
dinsdag
25 February
08:00 - 18:30
woensdag
26 February
08:00 - 18:30
donderdag
27 February
08:00 - 18:30
vrijdag
28 February
08:00 - 18:30
zaterdag
29 February
08:00 - 18:00
zondag
01 March
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl