Baaij Fresh wit 300

Biefstuk

Kogelbiefstuk

Haasbiefstuk

Ossenhaas

Ribeye

Rosbief

Lenderollade

Entrecote

Baklap

Klapstuk

Hacheevlees

Runderriblap

Runder staartstuk

Magere runderlap

Ossenstaart

Sukadelap

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
19 October
08:00 - 18:30
dinsdag
20 October
08:00 - 18:30
woensdag
21 October
08:00 - 18:30
donderdag
22 October
08:00 - 18:30
vrijdag
23 October
08:00 - 18:30
zaterdag
24 October
08:00 - 18:00
zondag
25 October
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl