Baaij Fresh wit 300

Biefstuk

Kogelbiefstuk

Haasbiefstuk

Ossenhaas

Ribeye

Rosbief

Lenderollade

Entrecote

Baklap

Klapstuk

Hacheevlees

Runderriblap

Runder staartstuk

Magere runderlap

Ossenstaart

Sukadelap

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

BAAIJ FRESH

Kanaalstraat 57
2161 JC Lisse
T: 0252 417299
E: info@baaijfresh.nl
W: www.baaijfresh.nl

Openingstijden

maandag
18 March
08:00 - 19:00
dinsdag
19 March
08:00 - 19:00
woensdag
20 March
08:00 - 19:00
donderdag
21 March
08:00 - 19:00
vrijdag
22 March
08:00 - 19:00
zaterdag
23 March
08:00 - 18:00
zondag
24 March
Gesloten

BaaijFresh 019

Als het iets lekkerder mag zijn!

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl